Üzleti áttekintés

Az Alpin-Salewa Zrt. a 90-es évek elején alapították, elsődleges alapítási célok között szerepelt az ipari alpinizmus bevezetése az építőipari palettára. A speciális szaképítést a vasbeton - és acélszerkezetű silók korrózióvédelmével kezdte, majd ezt bővítette híradástechnikával összefüggő feladatokkal.

 

Ilyen jellegű munkálatokat az ország egész területén végzett, folyamatosan bővítette tevékenységét pl. a vasbeton szerkezetű ivóvíztornyok külső-belső felújításával, víztér szigeteléssel.

 

Kármentők, rendszereinek tervezése, építése, vízkivételi művek korróziós problémáinak megoldása, illetve egyéb speciális (építési) feladatok, melyek az ipari területen előfordulhatnak.

 

A társaság a legmodernebb ipari festőgépekkel, szemcseszórókkal és magasnyomású vizes tisztító berendezéssekkel rendlelkezik, melyek elengedhetetlenek a jelen korrózióvédelemben. Saját gépparkkal rendelkezünk.

 

A telekommunikációs munkálatokkal foglalkozó részlegünket is folyamatosan fejlesztettük-fejlesztjük, így generálkivitelezőként számíthatnak ránk a szolgáltató és más távközléssel foglalkozó megrendelőink.

 

A mobil távközlési bázisállomások kiépítése az alábbi feladatokat foglalja magába:

  • Bázisállomások tervezése és akvizíciós munkái
  • Tartószerkezetek gyártása, szerelése
  • Konténerek gyártása, szerelése, rádiótechnikai helyiségek kialakítása
  • Váltakozó és egyenáramú energiaellátás
  • Földelés, villámvédelem
  • Légi akadályvilágítás szerelése
  • Rádiótechnikai berendezések, antennák, tápvonalak szerelése, telepítése
  • Mikrohullámú átvitel technikai berendezések telepítése

  

Megrendelés állományunk szerves részét képezi a különböző nagy ipari beruházásokon elnyert munkáink, melyek főleg speciális acélszerkezetek gyártására és szerelésére irányulnak. Referencia képeink megfelelő áttekintést biztosítanak tevékenységünk minden szeletéről.

 

Amennyiben az általunk nyújtott szolgáltatásaink valamelyike felkeltették érdeklődését, bármilyen kérdéssel, információval kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között köszönhetjük Önöket.

 

Üdvözlettel:

Nagy András vezérigazgató